Najnovšie recenzie zo sekcie Hlavice pre radiátory
- Pasuje priamo na HERZ ventil
- Menu
- Cena a moznosti
- Viac plastu, ale OK
- Velmi slaba citlivost na zmenu teploty/vyžšia ako je udavana/
- jednoduché ovládanie
- pocut otvorenie zatvorenie kto ma citlivejsi spanok moze ho to zobudit, autobalance zatial nefunguje ak je pouzita v rezime s kotlom ale slubuju ze to softwerovo opravia
- Spolahlivý výrobok. Fungoval mi 18 rokov.
- tichý (v porovnaní s iným výrobcom)
- akceptovatelný rozmer, aj ked ventil smeruje do priestoru izby
- na nastavenie komfortnej a utlmovej teploty treba davku trpezlivosti (pravdepodobne nie je osetreny sum potvrdzovacieho tlacitka), ale ide to; pri nastavovani (programovani) v menu sa tento problem neprejavuje
Hlavica na ventil HERZ so závitom M28. Netreba pouzit medzikus ako u konkurencnych hlavic a tympadom hlavica menej vycnieva do priestoru.
- lacný, pevný
- Super vec, montoval som tieto hlavice do rodinného domu, vykurujeme kotlom na drevo.Predtým bolo v izbe, ktorá je ku kotlu najbližšie neznesiteľne teplo, naopak vo vzdialenejších izbách chladno. Po namontovaní sa pekne teploty vyrovnali vo všetkých izbách. Máme ich nastavené na 5 (22°-24°), verandu na 4. Okrem vyrovnanej teploty v izbách, je ich prínosom aj rýchlejší ohrev vody, nakoľko sa zbytočne nepretápajú izby. Úspora paliva nie je nejaká extra ale už len kvôli teplotnej pohode vo všetkých izbách to zato stojí. Pozor, do kotla na drevo treba dávať po nainštalovaní menej dreva, keď sa Vám nahrejú izby a aj voda z ústredného kúrenia, tak stačí prikladať len po polienku a termostat na kotli stiahnuť na 50 ;)
- Automatizácia obsluhy
- Nedostatočný návod na obsluhu
Cena
+ rozmer, vzhľad, cena
- nemám
- Úspora
- funguje
- tym, ze dizajn hlavice je taky zrezany, pokial nemate dobry uhol pohladu na displej, tazko ho vidiet (ja ho mam dost pri zemi, na standardnom radiatore s tym asi problem nebude)
- Funkcie,veľkosť.
- Vynikajúca cena, najmensia hlavica aku som nasiel na trhu. Splna vsetko co som od nej ocakaval.
- Zatvaranie a otvaranie ventilov celkom pocut.
- Super kvalita za dobrú cenu
Badatelná úspora na vykurovaní za pár dní.
Jednoduché používanie.
- jednoduche a lacne
- Dizajn a funkcie.
- Žiadne.
Produkt splnil moje očakávanie .
- funguje ako ma+robusna hlavica
- zatial ziadne
dobry produkt za dobru cenu
Zobrazujem 221 - 240 zo 250 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 11 [ 12 ] 13 Ďalšie »